Medi Hemp

Medi Hemp is een transparant bedrijf waarbij niks toegevoegd word in het productieproces wat niet noodzakelijk is. Elke batch wordt onderworpen aan meerdere interne en externe tests en analyses.

Rondom het meer Neusiedler in Oostenrijk beschikt Medi Hemp over  ongeveer 200 hectare aan grond die voldoet aan de hoge eisen. De grond Op deze grond planten we EU-gecertificeerde biologische, industriële hennepplanten. De grond moet vrij zijn van herbiciden, pesticiden en andere chemicaliën. Alleen zo is het mogelijk op een biologische en duurzame manier de hennepplanten verbouwen. De planten worden op een natuurvriendelijke manier verzorgd door lokale boeren.

Via strenge controles, grondmonsters en meerdere (interne) analyses worden de grond en de hennepplanten goed in de gaten gehouden. Ook staat Medi Hemp onder toezicht van het Oostenrijk Bio Garantie (AT-BIO-301), Oostenrijkse Agentschap voor Voedselveiligheid (AGES, in Nederland de SKAL) en European Food Safety Authority (EFSA), waardoor u verzekerd bent van een biologisch product van het hoogste niveau.

Toont alle 6 resultaten

Filter op prijs

Winkelwagen
Scroll naar top

Welkom terug!