Hemptouch Zuiverende Gezichtsreiniger

16,45

De Hemptouch gezichtsreiniger is de ideale keus om de huid te zuiveren en is uitstekend geschikt voor het verwijderen van make-up. De gebalanceerde formule met hennepzaadolie reinigt verstopte poriën, verwijdert onzuiverheden, voedt de huid met essentiële bestanddelen en helpt de vochtbalans te verbeteren en is niet vettig. Hennepzaadolie wordt voornamelijk geprezen voor zijn unieke vermogen om puistjes te verminder en zit bovendien boordevol essentiële vetzuren, zoals omega 3 en 6.

 

Over: Hemptouch Zuiverende Gezichtsreiniger

Merk:
Categorieën: ,
  • Rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3 en 6
  • Ideaal voor de vettige of geprikkelde huid
  • Verwijderd oneffenheden
  • Reinigt de poriën grondig
  • Uitstekend voor verwijderen van make-up
  • Bevat geen alcohol of irriterende stoffen
  • Niet op dieren getest
  • Veganistisch
  • Bevat 250 ml

Hemptouch Zuiverende Gezichtsreiniger

De Hemptouch gezichtsreiniger is de beste manier om de huid te zuiveren. De gebalanceerde formule met hennepzaadolie reinigt verstopte poriën en minimaliseert daardoor de geprikkelde huid. De crème verwijdert onzuiverheden, voedt de huid met essentiële bestanddelen en helpt de vochtbalans verbeteren. Zo geeft deze gezichtsreiniger de huid een natuurlijke straling. Dagelijks gebruik van de Hemptouch gezichtsreiniger met hennepzaadolie helpt de geprikkeldheid van de gezichtshuid verminderen. De reiniger is gemaakt van 100% organische bestanddelen en is niet op dieren getest. Omdat er geen chemische ingrediënten of alcohol zijn toegevoegd, prikt en brandt de reiniger niet tijdens het aanbrengen. Uitstekend geschikt voor het verwijderen van make-up. De Hemptouch gezichtsreiniger is niet vettig.

Hennepzaadolie is afkomstig van de cannabisplant en heeft een verzorgende werking. Hennepzaadolie wordt voornamelijk geprezen voor zijn unieke vermogen om puistjes te verminderen. De olie zit bovendien boordevol essentiële vetzuren, zoals omega 3 en 6.

Aanbevolen gebruik:

Breng de reiniger met de vingertoppen of met een watje op het gezicht aan. Laat kort intrekken en spoel af met water. Ook geschikt voor het verwijderen van make-up. Dagelijks gebruik zorgt voor het beste resultaat. Bij voorkeur koel bewaren en buiten bereik van warmte en zonlicht houden.

Ingrediënten

Kokosolie, hennepzaadolie, vanille fruitextract, zonnebloemolie, water, laurylglucoside, natriumsalicylaat.

 

Gerelateerde producten aan:
Hemptouch Zuiverende Gezichtsreiniger

Winkelwagen
Scroll naar top

Welkom terug!